Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun
  • product01
  • product02
  • product03

babagan kita

sugeng rawuh

Wenzhou Lianteng Packaging Machinery Co.Ltd. wis setya ing pangembangan, produksi lan adol peralatan mesin kemasan, minangka profesional domestik sing melu panganan, obat-obatan lan perusahaan maju kabel kemasan otomatis liyane. Lian Teng nyedhiyakake desain, pabrik, instalasi, komisioning, pelatihan, layanan purna jual, kayata layanan liwat-sepur. Lian teng saiki wis berkembang dadi desain, produksi, penjualan, riset lan pengembangan ing salah sawijining perusahaan modern teknologi modern.

maca liyane

Wenzhou Lianteng Packaging Machinery Co.Ltd. wis setya ing pangembangan, produksi lan adol peralatan mesin kemasan, minangka profesional domestik sing melu panganan, obat-obatan lan perusahaan maju kabel kemasan otomatis liyane. Lian Teng nyedhiyakake desain, pabrik, instalasi, komisioning, pelatihan, layanan purna jual, kayata layanan liwat-sepur. Lian teng saiki wis berkembang dadi desain, produksi, penjualan, riset lan pengembangan ing salah sawijining perusahaan modern teknologi modern.

maca liyane
  • company

Warta & Acara

menyang kita
  • Apa mesin pengisi kasebut?
    20-07-24
    Apa mesin pengisi Mesin pengisi utamane kalebu kategori produk cilik ing mesin kemasan. Saka perspektif kemasan materi, bisa dipérang dadi ...
  • Produk paling laris ing taun 2020 - mesin pengisi
    20-07-24
    Produk paling laris ing taun 2020 - mesin pengisi mesin Lianteng ngisi komitmen kanggo pengembangan, produksi lan penjualan peralatan mesin kemasan, minangka pro ...
  • Lianteng nglatih budaya perusahaan kanggo karyawan
    20-07-24
    Lianteng nglatih budaya perusahaan kanggo karyawan Wiwit didegake luwih saka sepuluh taun kepungkur, mesin kemasan Lianteng ora mung fokus karo pengembangan lan produksi macem-macem ...
maca liyane

Sertifikasi

pakurmatan

Wenzhou Lianteng Packaging Machinery Co.Ltd. wis setya ing pangembangan, produksi lan adol peralatan mesin kemasan

kontak kita

  • Kota Wenzhou, Provinsi Zhejiang, Distrik Ouhai, Zona Perindustrian Gajah Putih Selatan, Zona 408-1 Xia Jin
  • 0086-18858833157
  • sale@31819.com
kontak