Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

A03 Mesin ngisi tekanan tangan

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk

Mesin ngisi pneumatik tipe A02 ana ing mesin ngisi manual tipe A03 kanthi basis udara sing luwih apik kanggo meksa dadi tenaga penggerak supaya operasi luwih trep. Produk iki dirancang kanggo rumah sakit, laboratorium, salon kecantikan, perusahaan cilik lan menengah lan desain liyane, cocog banget kanggo ngisi cairan lan pasta cilik. Piranti kasebut cocog kanggo banyu, salep, hotel kanthi botol sampo cilik, shower ngisi gel lan bahan liyane.

product
2

Fitur Utama

1) Struktur pesawat iku gampang lan cukup, gampang dioperasikake kanthi manual, tanpa energi.
2) Kanthi piranti penyesuaian kapasitas ngisi, debit kuantitatif, volume ngisi lan kacepetan ngisi bisa dikontrol kanthi manual.
3) Selaras karo panganan, obat lan produksi lan kebutuhan kesehatan liyane.
4) Kapasitas hopper sepuluh kilogram, pangguna bisa nyetel kapasitas ngisi miturut permintaan.

Parameter teknis

Cara kerja Manual
Kacepetan ngisi 20-30 kali / menit
Rangkep isi 5-50ml
Isi diameter tutuk 4mm , 8mm
Ngisi akurasi ± 1%
Kapasitas Hopper 10L
Ukuran kemasan 30 * 30 * 80cm : 12kg

Profil perusahaan

4
5

FAQ:
1. Yen aku mbayar dina iki, kapan kowe bisa ngirim?

Sawise nampa pembayaran, kita bakal ngirim barang sajrone telung dina kerja.

2. Kita saka negara manca. Kepiye sampeyan njamin layanan purna jual?

Kaping pisanan, kita njamin kualitas mesin sajrone setaun. Yen bagean mesin wis rusak, kita bakal komunikasi liwat video utawa telpon jaringan.

Yen alasane saka perusahaan, kita bakal menehi surat gratis.

3. Aku pengin ngerti pengepakan lan transportasi sampeyan.

Mode logistik kita yaiku DHL Fedex UPS.

Mesin sing udakara telung puluh kilogram biasane dikemas ing kasus kayu.

Layanan pelanggan bakal mbantu mriksa rega lan alamat sadurunge dikirim, lan menehi ekspres sing paling cocog.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •