Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Babagan Kita

Wenzhou Lianteng Packaging Machinery Co., Ltd.

Filsafat bisnis

Integritas, pragmatik, positif lan inovatif

Budaya Perusahaan

Gawe layanan kelas kapisan kanggo pelanggan Gawe keuntungan lan kesempatan sing dhuwur kanggo karyawan

Semangat wirausaha

Kabeh wong, asring ing atiku.

company

Wenzhou Lianteng Packaging Machinery Co., Ltd.wis setya ing pangembangan, produksi lan adol peralatan mesin kemasan, minangka profesional domestik sing melu panganan, obat-obatan lan perusahaan maju kabel kemasan otomatis liyane. Lian Teng nyedhiyakake desain, pabrik, instalasi, komisioning, pelatihan, layanan purna jual, kayata layanan liwat-sepur. Lian teng saiki wis berkembang dadi desain, produksi, penjualan, riset lan pengembangan ing salah sawijining perusahaan modern teknologi modern.
Produksi utama lan penjualan mesin pengisi, mesin capit sekrup, mesin label, peralatan mesin cetak kode tanggal, mesin penyegel otomatis, bagean mesin saniter lan proyek lengkap liyane. Kanthi panjaluk lan pangembangan pasar, lan terus ningkatake filosofi bisnis, perhatian marang kesadharan merek, saiki wis dadi kekuwatan tartamtu

 saka mesin kemasan profesional industri lan peralatan. Produk umume digunakake ing industri susu, bir, panganan, farmasi, minuman, lan kimia. Saiki produk diekspor menyang Eropa lan Amerika Serikat lan Asia Tenggara lan radiasi negara kasebut, dening pelanggan anyar lan lawas lan dhukungan masarakat.