Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Hubungi Kita

Wenzhou lianteng Packaging Machinery Co., Ltd.

Alamat

Kota Wenzhou, Provinsi Zhejiang, Distrik Ouhai, Zona Perindustrian Gajah Putih Selatan, Zona 408-1 Xia Jin

Telpon

Sales: 0086-18858833157

Dhukungan: 0086-0577-88309039

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita