Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Mesin ngisi tempel G2WG pindho sirah

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk

Seri mesin pengisi iki minangka perusahaan sing nuduhake teknologi mesin isi asing canggih kanggo ndandani lan nggawe inovasi produk, strukture luwih sederhana lan cukup, presisi tinggi, operasi luwih gampang. Ditrapake kanggo obat, kosmetik, panganan, pestisida lan industri khusus, yaiku cairan viskositas sing dhuwur, tempelake peralatan sing becik kanggo ngisi. Mesin pengisi tempel kepala dobel duwe rong nozel, bisa ngisi rong botol sekaligus, nambah kacepetan lan efisiensi ngisi. Desain sing cukup, ukuran cilik, gampang dioperasikake, ana gagang pangaturan volume sing ngisi, kacepetan ngisi bisa diatur, ngisi presisi tinggi. 

1
2
5
4
3

Produk sing ditrapake

6

Parameter teknis

Cara kerja Pneumatik
Kacepetan ngisi 10-50botol / menit
Rangkep isi 10-100ml, 20-300ml, 50-500ml, 100-1000ml, 500-3000ml, 1000-5000ml kanggo milih
Pasokan listrik AC220V / 110V 50 / 60Hz
Ngisi akurasi ± 1%

Profil perusahaan

4
6
5

FAQ:
1. Yen aku mbayar dina iki, kapan kowe bisa ngirim?

Sawise nampa pembayaran, kita bakal ngirim barang sajrone telung dina kerja.

2. Kita saka negara manca. Kepiye sampeyan njamin layanan purna jual?

Kaping pisanan, kita njamin kualitas mesin sajrone setaun. Yen bagean mesin wis rusak, kita bakal komunikasi liwat video utawa telpon jaringan.

Yen alasane saka perusahaan, kita bakal menehi surat gratis.

3. Aku pengin ngerti pengepakan lan transportasi sampeyan.

Mode logistik kita yaiku DHL Fedex UPS.

Mesin sing udakara telung puluh kilogram biasane dikemas ing kasus kayu.

Layanan pelanggan bakal mbantu mriksa rega lan alamat sadurunge dikirim, lan menehi ekspres sing paling cocog.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •