Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

LT-60 Mesin Labeling datar

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk

Mesin label datar LT-60 dirancang kanggo permukaan botol sing rata, kothak lan ora teratur liyane lan awak botol sing mlengkung kanggo mesthekake akurasi lan efek saka label Iki digunakake kanggo label botol PET, botol plastik, kothak karton lan liya-liyane. Umume digunakake kanggo bahan pangan, minuman, beras lan minyak, obat-obatan, saben dina lan bahan kimia. Mesin iki nambah kacepetan label lan kualitas label, sing gampang dioperasikake.

1
2

Parameter teknis

Model

LT-60

Tegangan

AC 220V 50Hz / 110V 60Hz

Kekuwatan

120w

Kacepetan label

25-50pacs / menit

Akurasi label

± 1mm

Gulung diameter diameter batin

≥φ75mm

Diameter label maksimal diluncurake

≤φ250mm

Ukuran produk

10mm-120mm

Label amba

W60 * L120mm

Ukuran mesin

70*50 *60cm

Bobot total

30kg

3
4
5

Profil perusahaan

4
5

FAQ:
1. Yen aku mbayar dina iki, kapan sampeyan bisa ngirim mesin label?

Sawise nampa pembayaran, kita bakal ngirim mesin kasebut sajrone telung dina kerja.

2. Kita saka negara manca. Kepiye sampeyan njamin layanan purna jual?

Kaping pisanan, kita njamin kualitas mesin sajrone setaun. Yen bagean mesin wis rusak, kita bakal komunikasi liwat video utawa telpon jaringan.

Yen alasane saka perusahaan, kita bakal menehi surat gratis.

3. Aku pengin ngerti pengepakan lan transportasi sampeyan.

Mode logistik kita yaiku DHL Fedex UPS.

Mesin sing udakara telung puluh kilogram biasane dikemas ing kasus kayu.

Layanan pelanggan bakal mbantu mriksa rega lan alamat sadurunge dikirim, lan menehi ekspres sing paling cocog.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •