Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Warta

  • Apa mesin pengisi kasebut?

    Apa mesin pengisi Mesin pengisi utamane kalebu kategori produk cilik ing mesin kemasan. Saka perspektif kemasan materi, bisa dipérang dadi mesin pengisi cair, mesin pengisi tempel, mesin pengisi bubuk lan mesin pengisi partikel. Saka derajat ...
    Waca liyane
  • Produk paling laris ing taun 2020 - mesin pengisi

    Produk paling laris ing taun 2020 - Mesin pengisi mesin Lianteng ngisi komitmen kanggo pengembangan, produksi lan penjualan peralatan mesin kemasan, minangka profesional domestik sing melu panganan, obat-obatan lan perusahaan maju kabel kemasan otomatis liyane ....
    Waca liyane
  • Lianteng nglatih budaya perusahaan kanggo karyawan

    Lianteng nglatih budaya perusahaan kanggo karyawan Wiwit didegake luwih saka sepuluh taun kepungkur, mesin kemasan Lianteng ora mung fokus karo pangembangan lan produksi macem-macem mesin kemasan, nanging uga menehi perhatian kanggo nambah pangerten babagan budaya perusahaan ...
    Waca liyane