Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Lianteng nglatih budaya perusahaan kanggo karyawan

Lianteng nglatih budaya perusahaan kanggo karyawan

Wiwit didegake luwih saka sepuluh taun kepungkur, mesin kemasan Lianteng ora mung fokus karo pangembangan lan produksi macem-macem mesin kemasan, nanging uga menehi perhatian kanggo nambah pangerten budaya perusahaan karyawan.

Lianteng mesthi negesake manawa berorientasi karo wong minangka faktor pertama ing produktivitas, sing ora mung awak utama perusahaan, nanging uga inti manajemen perusahaan. Mesin Lianteng minangka sekolah saka konsep bakat "bangunan pabrik lan ndhidhik wong dhisik ". Iki uga minangka konotasi budaya" omah "sing anget, sing ndadekake masarakat dadi papan pertama manajemen perusahaan. Ngelingi ide kanggo ngladeni karyawan kanthi tulus, perusahaan nindakake konstruksi budaya, ngupayakake nggawe swasana budaya kebak vitalitas internal, kohesi sing kuat, lan kepercayaan lan dhukungan pelanggan kanggo eksternal.

Ing wektu sing padha, Lianteng negesake keseriusan pambangunan standarisasi perusahaan kita. Standar minangka "hukum" perusahaan, kabeh kegiatan perusahaan kudu ditindakake ing kerangka standar, "standar pertama, manajer umum nomer loro standar sadurunge kabeh padha, "iki minangka standar konstruksi standarisasi lianteng. Ketua mikir. Ngganti" aturan dening manungsa "kanthi" aturan miturut hukum "bisa ngatasi kekarepan lan emosi pribadi. Kesalahan penyimpangan lan analisis sing nyebabake fluktuasi perusahaan pangembangan. Nggawe standar standar ilmiah lan wajar kanggo ngatur perusahaan, standardisasi prilaku karyawan. Iki kondusif kanggo njamin pembangunan jangka panjang lan stabil perusahaan.

Titik pungkasan budaya perusahaan yaiku ngembangake perusahaan kanthi kualitas. Lianteng setuju yen kualitas minangka urip perusahaan lan produk kasebut nggambarake karaktere. Wong ora mikir babagan carane ngatasi lan ngalahake mungsuh. Nanging, kita fokus ing cara nggawe kabeh pesaing babagan kualitas produk. Amarga "Lianteng "Masarakat percaya manawa ing perekonomian pasar, para pesaing bakal ana, mung manajemen sing apik, ningkatake konten teknologi produk minangka kunci kanggo dominasi pasar. Perusahaan Loyaleng mesthi nindakake kabijakan kualitas" nyedhiyakake barang-barang berkualitas tinggi kanggo masyarakat ", ngupayakake slamet kanthi kualitas, ngupayakake pangembangan kanthi reputasi, lan terus nambah investasi ing transformasi teknologi lan riset lan pangembangan produk anyar. Pikirake kualitas minangka kelangsungan bisnis. Sudharan pangembangan lan kunci emas.

Aku yakin manawa kita tetep nindakake budaya perusahaan, Lianteng bakal bisa nggawe mesin kemasan sing luwih apik kanggo sampeyan, lan nggawa layanan sing luwih sampurna kanggo para pelanggan.


Wektu kiriman: Jul-24-2020