Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Produk paling laris ing taun 2020 - mesin pengisi

Produk paling laris ing taun 2020 - mesin pengisi
Mesin kemasan Lianteng wis komit kanggo pangembangan, produksi, lan penjualan peralatan mesin kemasan, minangka profesional domestik sing melu panganan, obat-obatan lan perusahaan maju kabel kemasan otomatis liyane. Loyaleng nyedhiyakake desain, manufaktur, instalasi, komisioning, pelatihan, layanan purna jual lan layanan mandheg liyane. Lianteng wis berkembang dadi perusahaan teknologi modern modern sing nggabungake desain, produksi, penjualan lan riset lan pangembangan.

Lianteng wis nggawe serangkaian mesin pengisi, sing bakal dadi produk sing paling laris ing taun 2020. Mesin pengisi pasta pasta seri iki cocok kanggo bahan kimia, panganan, minyak, obat-obatan, pestisida lan industri liyane, bisa ngisi macem-macem jinis cairan produk tempel. Iki nganggo isi injeksi piston lan piranti katup telung arah, sing duwe kaluwihan presisi ngisi tinggi, instalasi lan debugging sing gampang, reresik lan pangopènan sing gampang, lan ora ana dripping. Bagian sing ngubungi bahan digawe saka 304 stainless steel (316L stainless steel bisa disesuaikan). Bingkai baja tahan karat kabeh nduwe ciri katon apik, resik lan anggun. Kontrol LCD lan antarmuka layar tutul saka Taiwan diadopsi. Komponen sing diimpor kayata Sick Light Eye saka Jerman, FESTO saka Jerman lan AirTac saka Taiwan bisa dipilih, saengga mesin irigasi nduweni kinerja stabil sing stabil lan operasi fleksibel.

Kajaba iku, Lianteng uga ngasilake mesin capping, mesin label, peralatan mesin coding otomatis, peralatan mesin penyegel otomatis, aksesoris mesin sanitasi, lsp. Saiki, produk kasebut diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat lan Asia Tenggara lan radiasi ing saindenging negara, dening pelanggan anyar lan lawas lan dhukungan komunitas.


Wektu kiriman: Jul-24-2020