Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Apa mesin pengisi kasebut?

Apa mesin pengisi kasebut?

Mesin pengisi utamane kalebu kategori produk cilik ing mesin kemasan. Saka perspektif kemasan materi, bisa dipérang dadi mesin pengisi cair, mesin pengisi tempel, mesin pengisi bubuk lan mesin pengisi partikel. Saka tingkat produksi otomatis dipérang dadi mesin pengisi semi-otomatis lan garis pengisi otomatis. Bubar iki, kanthi sertifikasi panganan QS, pabrikan minyak sing bisa didhisiki wis wiwit nggatekake kualitas lan kemasan produk, mula mesin ngisi minyak ing posisi ngisi mesin pengisi.

Mesin ngisi miturut prinsip ngisi bisa dipérang dadi mesin pengisi atmosfer, mesin pengisi tekanan, mesin pengisi cair, mesin pengisi minyak, mesin pengisi pasta, mesin pengisi pasta, mesin pengisi granul, mesin pengisi bubuk, mesin pengisi banyu ember lan pengisian vakum mesin

Proses mesin pengisi cair umume: kothak numpuk karo botol kosong ing nampan, sabuk conveyor kanggo mbongkar mesin nampan, nyopot nampan siji-siji, kothak kanthi sabuk conveyor kanggo mesin pembuangan, copot botol kosong saka kothak, kosongake sabuk conveyor menyang mesin cuci, sing resik, banjur diangkut menyang mesin kemasan, supaya omben-omben sing isine ana botol dadi siji. Botol kosong sing dijupuk saka pengunduh dikirim menyang mesin cuci botol kanggo disinfeksi lan ngresiki sabuk conveyor liyane . Sawise dipriksa karo tester botol lan memenuhi standar reresik, banjur dilebokake ing mesin pengisi lan mesin tutup. Minuman dilebokake ing botol kanthi ngisi mesin. Omben-omben kemasan ditutup nganggo mesin tutup lan diangkut menyang mesin label kanggo label. Sawise label ditempelake, dikirim menyang mesin pengepakan kanggo dimuat ing kothak banjur dikirim menyang mesin nampan tumpukan kanggo ditumpuk lan dikirim menyang gudang.


Wektu kiriman: Jul-24-2020