Ahli perancah

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Mesin ngisi cair garis lurus

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Detail Produk

Seri mesin pengisi cair kanggo saben dina, panganan, minyak, obat-obatan, pestisida lan industri liyane, bisa diisi karo macem-macem jinis produk cair. Ngisi linier tipe piston kanthi ngisi presisi tinggi, gampang dipasang lan ngompresi, ngresiki lan perawatan gampang , ora netes lan sapanunggalane. Hubungi bahan digawe saka stainless steel 304 (stainless steel kustom 316L), kabeh rak stainless steel, kanthi tampilan sing resik lan rapi, apik lan apik lan sapanunggalane. Nggunakake kontrol Taiwan PLC, layar tutul wong -Mesin mesin, mripat ringan sing lara ing Jerman, FESTO Jerman, Taiwan AirTac lan komponen impor liyane, saengga mesin pengisi nduweni kinerja sing stabil, operasi fleksibel saka kinerja sing luar biasa.

1
2

Produk sing ditrapake

3
4
5
6

Parameter teknis

Model Mesin ngisi cair garis lurus
Kekuwatan 500w
Pasokan listrik AC220 / 110V 50 / 60Hz
Tekanan udara 0.4-0.6Mpa
Kacepetan 5-60 gendul / min
Akurasi ± 1%
Model 10-100ml 30-300ml 50-500ml
Jumlah kepala ngisi 2.4.6.8 (bisa disesuaikan)

Profil perusahaan

4
6
5

FAQ:
1. Yen aku mbayar dina iki, kapan kowe bisa ngirim?

Sawise nampa pembayaran, kita bakal ngirim barang sajrone telung dina kerja.

2. Kita saka negara manca. Kepiye sampeyan njamin layanan purna jual?

Kaping pisanan, kita njamin kualitas mesin sajrone setaun. Yen bagean mesin wis rusak, kita bakal komunikasi liwat video utawa telpon jaringan.

Yen alasane saka perusahaan, kita bakal menehi surat gratis.

3. Aku pengin ngerti pengepakan lan transportasi sampeyan.

Mode logistik kita yaiku DHL Fedex UPS.

Mesin sing udakara telung puluh kilogram biasane dikemas ing kasus kayu.

Layanan pelanggan bakal mbantu mriksa rega lan alamat sadurunge dikirim, lan menehi ekspres sing paling cocog.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •